Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten, de beste Spacentra en 5-sterrenhotels. Enkele internationale referenties : The Leading hotels of the World, Sheraton, Four Seasons, Le Méridien, Relais & Chateaux. Verder worden de producten enkel verkocht door opgeleide specialisten.

Het DTI-systeem van Germaine de Capuccini werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten tot in de gewenste huidlaag. Gelaatsbehandeling op het gewenste huidniveau. Om het met een tikje scheikunde uit te leggen: het DTI-toestel laat élk ingrediënt indringen in de huid. Ongeacht de polariteit of moleculegrootte. En er is meer: het DTI-toestel laat de energie van de elektromagnetische golven los op het gewenste huidniveau. De opperhuid, de lederhuid en het onderhuidse bindweefsel krijgen de ingrediëntencocktail die ze nodig hebben. De stick van het DTI-toestel wordt aangenaam warm en voelt heel zacht aan. Het blauwe lichtje werkt rustgevend. Na een behandeling met het DTI-toestel op je gezicht, hals of decolleté is dit het resultaat. Rimpels en expressielijnen zijn uitgevlakt. Verslapte huid is steviger en elastischer. Acne, rode vlekken en pigmentvlekken zijn vervaagd.

Klassieke verzorging

Ligne Option

De lijn Ligne Option is ontwikkeld om in de basisbehoeften van alle huidtypen te voorzien. Door middel van een goede huidanalyse wordt een behandeling volledig op de persoon samengesteld. Samenstelling is mogelijk op het gebied van hydratatie, evenwicht of anti-aging.
Purexpert - Jongerenverzorging

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideal voor jonge mensen die een schone, zuivere huid willen.
Royal Jelly

De lijn van Germaine de Capuccini met ‘koninginnen bijenwas’ voor voeding, versteviging en het verhogen de weerstand van de huid. Externe stress zoals UV straling, vervuilde lucht, vochtigheid van de omgeving verzwakt de structuur en leidt tot verlies van de weerstand van de huid, de koninginnegelei herstelt dit vermogen voor een buitengewoon mooie huidstructuur. De huid ziet er meer gevoed uit, is fluweelzacht, compacter en straalt daardoor meer. De stevigheid van de huid wordt herstelt en het ontstaan van rimpels vertraagd, de tekenen van vermoeidheid vervagen.
So delicate

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid.

Anti-age gezichtsverzorging

Excel Therapy O2

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Vertraagt het veroudersingsproces, anti-stress behandeling.
Timexpert SRNS

Een professionele anti-aginglijn die veroudering op een revolutionaire manier bestrijdt en het anti-stress vermogen van de huid 24 uur per dag actief houdt. Een nieuwe aanpak om huidveroudering af te remmen. Zet een revolutionaire innovatie in gang op het gebied van celregeneratie door in zijn formule Zink-Glycine Complex op te nemen, een actief bestanddeel dat maximale erkenning heeft gekregen op de IFSCC-conferentie van 2009 in Melbourne.
Timexpert C+ (A.G.E.)

Stevigheid, helderheid en jeugdigheid. Op basis van de meest recente onderzoekingen naar anti-agingbehandelingen heeft Germaine de Capuccini een stap verder gezet en aan de krachtige antioxidante werking van vitamine C+, een “anti-glycatie”-technologie toegevoegd. Glycatie is een langzaam en onomkeerbaar proces dat A.G.E.’s (Advanced Glycation End Products) genereert die bij accumulatie in de huid het verouderingsproces versnellen. Timexpert C+ (A.G.E.) bestrijdt het fenomeen huidglycatie, dankzij de formulebestanddelen Extract van de Ume, vitamine C+ (derivaat van VC-IP) en een actief parfum. Zorgt voor buitengewoon veel stevigheid en elasticiteit, waardoor de kleur en de hydratatie van de huid verbeteren en deze gaat stralen.
Timexpert White

Verzorging voor de doffe huid met hyperpigmentatie, vlekjes, sproetjes. Voorkomt, reguleert en corrigeert de aanmaak van melanine. Vermindert de verschijning van donkere vlekken en reguleert het pigmentatieproces.
For Men

De mannenhuid vraagt een specifieke aanpak, een special ontworpen behandeling om de mannenhuid te verzorgen. De professionele behandeling die opnieuw energie geeft en afvalstoffen verwijdert. De meest geavanceerde behandelingen tegen de effecten van de vermoeide huid. Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C met een relaxerende Shi Zen massage./td>
Hydracure

Een intensieve verzorging voor onmiddelijke en langdurige hydratatie.
Strategist Refine

Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Te kiezen bij oneffen huid, rimpelvorming, open poriën en pigmentatie vlekken. Geeft een heldere en meer uniforme teint. Geeft een jeugdig en stralend uiterlijk.
Timexpert Lift (IN)

Benader cosmetische lifting op een nieuwe manier. Een anti-aging behandeling met intens verjongend effect dankzij de 3-voudige werking: liftend, aanspannend, vult het gelaat op. De nieuwe cosmetische formules creëren opnieuw vorm in het gelaat, spannen de huid op en herstellen de gelaatscontouren. De unieke Definelift Massage is geïnspireerd op het meridiaansysteem uit de oosterse geneeskunde en de geavanceerde technieken van de esthetische geneeskunde.
Timexpert Rides

Deze behandeling is aanbevolen voor vrouwen die rimpels en uitdrukkingslijnen willen verwijderen zonder plastische chirurgie. De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking tegen rimpels die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en rimpels glad maakt. Dit gebeurt door de exclusieve formule gebaseerd op hoge concentraties Micro-dermoxine en het extract van sojazaadjes. Timexpert reproduceert de werking van de micro-injecties met Botox®.