Over Neeltje

Hoi! Ik ben Neeltje, 30 jaar en ik run al 10 jaar mijn schoonheidsinstituut. Wat ooit begon als zelfstandige op een klein kamertje bij mijn ouders genaamd ‘schoonheidssalon Neeltje’ evolueerde naar een praktijk in het centrum van het mooie Brugge: Skin Beauty Boutique.

In de loop der jaren is het aanbod van de zaak sterk geëvalueerd van schoonheidssalon met de klassieke verzorgingen naar een zaak met waarden die ik hoog in het vaandel draag: je huid op een zachte manier zowel vanbinnen als vanbuiten sterk en gezond maken met huidverbeterende, skincare producten.

Sinds kort is Skin Beauty Boutique geen one-woman show meer, en wordt ik bijgestaan door Belle die instaat voor klassieke behandelingen. Ik leg me vooral toe op het huidadvies met het bijhorende behandelplan, waarin ik mijn klanten blijf opvolgen, de afslanking met Cryotherapie.

Als klant kom je bij Skin Beauty Boutique op nummer één. Ik luister uitgebreid naar jouw wensen en verwachtingen. Ik wil enkel het beste voor jou en daarom bied ik ook enkel kwaliteitsvolle producten en behandelingen aan.

Elke behandeling en product bij ons doet wat het beloofd. Klanten komen graag bij Skin Beauty Boutique doordat er echt naar hen geluisterd wordt, ze persoonlijk behandeld worden, het een trendy en innovatieve praktijk is en vooral ook omdat er zeer resultaatgericht gewerkt wordt. Totaalbeleving én resultaat staan echt centraal!

Persoonlijk

Ik heb 2 superleuke kids, Lewis en Féliz en een geweldige man, Anthony. In het verleden gaf ik, maar liefst 4 jaar, les in de schoonheidsverzorging. En werkte ik ruime tijd voor een cosmetica merk. Dat ik nu in mijn schoonheidssalon mensen iets kan bijleren over hun huid, is een droom.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten in mijn praktijk. Heb je nog een vraag voor mij? Aarzel dan niet om mij te contacteren

Neeltje