Microneedling

Door het zacht perforeren van de huid ontstaat een migratie van fibroblasten (voorlopers van collageen) naar de plaats van de ‘letsels’ om die te herstellen. Hierbij is sprake van een natuurlijke huidregeneratie waarbij een groot aantal groeifactoren worden aangemaakt met een massale productie van nieuw collageen als gevolg. Lijntjes worden hierdoor vervaagd en uw huid ziet er gelift uit en voelt steviger en strakker aan. De natuurlijke capaciteit van de huid om zichzelf te herstellen wordt optimaal benut, en dit zonder beschadiging van de opperhuid.

Needling wordt naast huidverbetering en –verjonging ook toegepast om pigmentatie, haaruitval en cellulitis te verminderen, poriën te verfijnen, littekens en striemen te vervagen. Het beste resultaat wordt bereikt door professionele behandelingen te combineren met een roller voor thuisgebruik. Hoe beter uw algemene conditie en hoe gezonder u eet, hoe groter het resultaat zal zijn!

Een microneedling behandeling begint met een dubbele reiniging en peeling van de huid. Daarna wordt de needling uitgevoerd in combinatie met mesotherapie serums.

Mesoline + Microneedling + Vliesmasker

Het resultaat

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen.
  • De vochtbalans verbetert.
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten.
  • De poriën verkleinen.
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond.
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.

De behandeling

Uw therapeut zal u adviseren omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 3/6/9 behandelingen, gespreid over 3 à 4 weken.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.